D

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νέες εγκαταστάσεις οικιακών Φ/Β συστημάτων από τη SICAP με τριφασικούς inverters DANFOSS TLX




Η SICAP δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας και ιδιαίτερα της Ηλιακής, αναπτύσσει και παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα των Φωτοβολταϊκών συστημάτων.




Τα Φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν μία από τις πλέον υποσχόμενες τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας, καθώς, χρησιμοποιώντας την πιο διαθέσιμη και ανεξάντλητη μορφή ενέργειας στον πλανήτη, την ηλιακή, παράγουν ηλεκτρική ενέργεια.
Τα ευέλικτα Φ/Β συστήματα μπορούν να εφαρμοστούν σε επίπεδο κατοικίας, βιομηχανικού κτιρίου ή σταθμού ηλεκτροπαραγωγής και συνεπάγονται σημαντικά οφέλη για τον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Η SICAP (www.sicap.gr) αναλαμβάνει την κατασκευή Φ/Β εγκαταστάσεων ¨με το κλειδί στο χέρι¨ σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την σοβαρότητα, την εμπειρία και την εγγύηση της SABO ENERGY.
Διαθέτοντας αξιόπιστους συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στην μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και διαχείριση εγκαταστάσεων είτε πρόκειται για διασυνδεδεμένα είτε για αυτόνομα συστήματα, εγγυάται άριστο τρόπο υλοποίησης της επένδυσής με ανταγωνιστικά κοστολόγια, άψογη λειτουργία και αντοχή στο χρόνο.
Για την SICAP κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ανεξαρτήτως του ποσού επένδυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Social Media :