D

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


98% Μέγιστη ισχύς όλη την ημέρα


Οι αντιστροφείς πρέπει να είναι σχεδιασμένοι ώστε να επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με μέγιστο συντελεστή απόδοσης 98% και με μηδενική σχεδόν απώλεια ενέργειας. Η σταθμισμένη απόδοση (ΕΕ) θα πρέπει να είναι ≥ 97%.
Προηγμένοι ψηφιακοί αλγόριθμοι θα εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό απόδοσης του ανιχνευτή μεγίστου σημείου ισχύος (MPP Tracking) σε μια ευρεία περιοχή τάσης: 99,9% σε σταθερές συνθήκες και 99,6% σε δυναμικές συνθήκες.

Επιθυμητά Χαρακτηριστικά :


- 98% μέγιστη απόδοση
- 99.9% απόδοση MPP tracking
- Σχεδιασμός χωρίς μετασχηματιστή
- Υψηλής ποιότητας ημιαγωγικά στοιχεία



Εισοδοι 1000V


Οι αντιστροφείς θα μπορούν να συνδυάσουν πολλαπλές εισόδους DC 1000 V, σε μία συσκευή.

Η είσοδος 1000 V σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερα Φωτοβολταϊκά στοιχεία σε σειρά. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των σειρών (strings) μπορεί να μειωθεί, με αποτέλεσμα το κόστος εγκατάστασης να ελαττώνεται σε σημαντικό βαθμό.
Οι πολλαπλές DC είσοδοι προσθέτουν επίσης ευελιξία και σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε οποιοδήποτε αριθμό σειρών (strings). Για παράδειγμα, αν έχετε 4 σειρές όπου η μία είναι διαφορετική από τις άλλες, μπορείτε να ενώσετε τις 3 παράλληλα σε δύο εισόδους και μία χωριστά, στην τρίτη είσοδο, χωρίς να αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Ο αντιστροφέας αυτόματα θα ρυθμιστεί για τη βέλτιστη λειτουργία.
Το εύρος λειτουργίας του MPP σε συνδυασμό με την αποτελεσματική ανίχνευση του σημείου μέγιστης ισχύος, εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση μετατροπής σε ολόκληρο το εύρος τάσης.

Επιθυμητά Χαρακτηριστικά:

- 1000 Volt είσοδος
- Τρεις σειρές για μεγαλύτερη ευελιξία
- Μειωμένα έξοδα καλωδίωσης
- Εύκολη εγκατάσταση
- Άριστη εναλλακτική λύση αντί για κεντρικό αντιστροφέα

Τριφασική έξοδος


Η ισορροπημένη τριφασική έξοδος εξασφαλίζει ότι οι αντιστροφείς συμμορφώνονται με τα πρότυπα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας. Στον ουδέτερο δεν ρέει ρεύμα σε συνθήκες ισορροπίας των φάσεων κάτι που μειώνει τις απώλειες στο κύκλωμα AC σε σύγκριση με υλοποιήσεις με τρεις μονοφασικούς αντιστροφείς.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μόνο ένας αντιστροφέας απαιτείται για τις τρεις φάσεις της παραγωγής, γεγονός που καθιστά την εγκατάσταση ευκολότερη και φθηνότερη σε σχέση με την εγκατάσταση τριών μονοφασικών αντιστροφέων.

Ακόμη και εάν μία ή περισσότερες σειρές βγουν εκτός λειτουργίας, ο αντιστροφέας θα μπορεί να συνεχίσει να παράγει τριφασική έξοδο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Social Media :